Taidekäsityötä  ja  piensarjatuotteita, perinteitä kunnioittaen.

 

      O U D U K A S 

Heinä-elokuussa 2021 Multian kesä-viikon aikana Vanhan hautausmaan Vanha Ruumishuone täyttyy kuvataiteilija Ulla Aatisen grafiikasta ja Joudukkaan teosten tunnelmakoosteesta. Näyttelyn nimi on Hiljainen metsä ja aiheet liittyvät elämänvaiheisiin ja ajatuksiin matkaltamme tähän aikaan ja tulevaisuuteen. 

Heinä-elokuussa 2021  olivat Multian Härkölammen ympäristötaidenäyttelyssä vuorossa keraamiset kalat vanhan verkon kera nimeltä "Hidas verkko". Voisimmehan jokainen miettiä hieman historiaa ja "kiireitämme" nykypäivänä.

 

V. 2020-2021 vaihteessa Joudukas sulki haikein mielin 5.vuotta pyörittämänsä Galleria Sarán näyttelytoiminnot. Tilan uutta käyttöä ideoidessa syntyi ajatus 4 käsityöyrittäjänaisen yhteissopista. Ja näin avautui ent. galleriatilaan Design- ja tarvikesoppi Sará. Sopissa ovat mukana huopakoruja valmistava Design Sirkun, sistustuotteita ja naisten vaatteita valistava Tarkkatikki, neule- ja makrameelankoja ja tarvikkeita myyvä Sistustus- ja käsityötarvike Hilma & Onni sekä Joudukas perinteitä kunnioittavine pienlahjatavaroineen ja keittiö- ja saunatekstiileineen. 

 

Heinä-elokuussa 2020 Multian Härkölammen ympäristötaidenäyttelyssä olin mukana keraamisilla perhosilla sekä niiden parina olevalla vesielementillä. Teokseni ovat sopusoinnussa luonnon kanssa.

 

Heinäkuussa 2020 keraamiset perhoseni lennähti Multian Härkölammen ympäristötaidenäyttelyssä lammen rantaan ja kuvajaiset myös rantaveteen.

 

Metsämaa -näyttely , Keuruun museo 3.6.-2.7.2020

Metso-laatta sukeutui osaksi taideteosta, jossa metsäaiheiset valokuvat liukuvat metsonmuotoisen aukon läpi katseltuna. Teoksen nimi on "Millainen on sinun maakuntamaisemasi - kuinka sitä katselet?"

Näyttelykiertueen toteuttavat Luovan valokuvauksen keskus, Jyväskylän taiteilijaseura ja Materia ry yhteisennä Visusti-hankkeena.

 

VUOSI 2019

M E T S O -tuotesarjani on esillä Suomen Käsityönmuseon Näytönpaikka-ikkunagalleriassa 25.10 - 15.12.2019 kera kuuden muun KSL-opintokeskuksesta valmistuneen taitajan. 

Tuotteitani ovat myös myynnissä Jyväskylän Taito Shopissa sekä jatkuvasti saatavilla Laukaan Kädenjälki-puodista osoitteessaa Laukaantie 26. 

 

Heinäkuussa Joutseneni lennähti Multian Härkölammen ympäristötaidenäyttelyssä lammen rantaveteen.

 

Kesällä 8.6.2019 - 17.8.2019 tuotteitani oli myynnissä Saarijärven TaitoShopin PopUpShopissa.

Ajantasaisimman tiedon toiminnastani ja tuotteistani löydät Facebook -sivuiltani.

 

Toimintani kehittyy ja kasvaa pikkuhiljaa.  Tavoitteenani on tarjota mielenkiintoisia ratkaisuja moninaisiin tarpeisiin. Mikäli kiinnostuit, voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse, messengerin kautta tai seuraavalla sivulla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

 

 

JOUDUKAS / Mirja Autio

p. 050 4911431

joudukas@joudukas.fi

Instagram @joudukas 

www.facebook.com/kasityomestari/